Gratis Verzending Vanaf €19,-

Train je wel hard genoeg om te groeien?

Heb jij ook moeite met het winnen van meer spiermassa? Er is een kans dat je niet goed traint. Vaak zie je in de sportschool veel mensen die overal erg druk mee zijn, behalve sporten. Ik betrap mezelf er ook vaak op dat ik teveel met mijn telefoon aan het klooien ben en de rustperiode tussen setjes wel erg lang wordt.

Mijn beste workouts ontstaan doordat ik me kan focussen op de oefeningen en niks anders. De muziek laat ik spelen en ik pak ook niet mijn telefoon om berichtjes te sturen na elke set. Denk bijvoorbeeld alleen na over de oefeningen die je gaat doen, hoe zwaar je gaat tillen en hoe vaak. Wat erg goed kan helpen is om slechts 45 tot 90 seconden rust te nemen. Zo heb je weinig tijd om te treuzelen, kan je meer gedaan krijgen in dezelfde tijd (als je normaal te veel rust neemt) en krijg je het opeens veel zwaarder.

Probeer ook eens wat zwaarder te tillen dan wat je normaal doet. Als je elke training met dezelfde gewichten je oefeningen uitvoert, stimuleer je de spieren niet optimaal. Bovendien wordt het trainen op deze manier snel saai. Je moet progressie blijven zien om het interessant voor jezelf te maken en bovendien om je spieren steeds sterker te maken. 

Je kan dit eens proberen, en kijken of het voor jou werkt. Iedereen is anders en er is niet één techniek die voor elke situatie werkt. 

Kortom: Neem 45 tot 90 seconden rust tussen je sets, pak eens wat zwaardere gewichten en breek uit je comfortzone!

Probeer ook eens The Myth van Gryphon Nutrition. Het zal je helpen om een beter en vooral fijner te trainen. Dit product is namelijk ontworpen om trainingssessies en spiergroei te optimaliseren. 


Laat een bericht achter